Shef Kuzhine

European Academy

EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje SHEF KUZHINE ME NJE PAGE TE KENAQSHME ne Tirane. Kerkesat:  Te jete i specializuar ne pergatitjen e... Lexo me shume »

WEB Design

Tiranë

EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje WEB Design per kompanine KNOW HOW SHPK. Kandidati duhet te kete keto specifika: Njohuri shume te... Lexo me shume »

PROGRAMUES WEB

EUROPEAN ACADEMY eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte... Lexo me shume »

Sekretare Zyre

Royal Food Academy

EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje sekretare per hapjen e nje shkolle kuzhine dhe pasticerie Italiane. European Academy eshte nje AGJENCI... Lexo me shume »

Kujdestar Social

JETO DHE PUNO NE ITALI - 900 EURO + AKOMODIMI DHE USHQIMI I PERFSHIRE EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje kujdestare sociale ne Itali : European... Lexo me shume »

Copyright © European Academy. Te gjitha te drejtat e rezervuara
Powered by BlueHat