Kush Jemi?

European Academy eshte nje agjensi shqiptare me seli ne Tirane e cila ka si mision trajnimin e rekrutimit per studime dhe pune jashte vendit, duke perfshire programet e trajnimt Profesional. Sherbimet kryesore jane te lidhura me kurset e gjuheve te huaja, dhe programet e formimit profesional specifike per trajnime. Qellimi yne eshte te rrisim standartet e punesimit permes procesit duke ofruar oferta pune ne sherbime te ndryshme Itali, Gjermani, Norvergji dhe Suedi, trajnimin dhe zhvillimin profesional per te gjitha llojet e punesimit. Ne gjithashtu ofrojme intershipe me kandidatet per ata qe duan studime jashte vendit.

Shiko me shume

Behu pjese e Projektit

Regjistrohu, nis karrieren, kerko ate qe deshiron.
Kerkojme pune per ty jashte Shqiperise
Do te Kontaktohesh nga profesionistet tanë.

Puno ne Itali

Kurse te gjuheve te huaja
Italisht, Anglisht, Gjermanisht

Udheto dhe puno
ne Itali

Copyright © European Academy. Te gjitha te drejtat e rezervuara
Powered by BlueHat