EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje Zhvillues Software dhe Programues
zhvillues software PHP 
zhvillues JAVA, te nivelit junior ose superior

Zhvilluesit PHP duhet te kete keto kompetenca:
- Apache
- PHP
- MySQL
- Javascript / JQuery / Angular JS
- CSS / Bootstrap
- Rest API

Zhvilluesi JAVA duhet te kete kompetenca ne :
- Java web development con Apache Tomcat
- Spring Framework (Spring MVC, Spring Data, Spring Security, Spring Boot)
- MongoDB e database SQL
- Maven
- Bootstrap
- Te kene kryer studimet me nje diplome ne nje disipline qe perfshin fushen e zhvillimit software
- Te pakten 6 muaj eksperience ne Java web Development
- OOP
- Thymeleaf
- JPA
- Hibernate
- Html
- Javascript / JQuery

Per te gjitha pozicionet eshte e nevojshme njohja e gjuhes italiane dhe angleze DHE Te pakten 6 muaj eksperience ne Java web Development  

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001