EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje WEB Design per kompanine KNOW HOW SHPK.

Kandidati duhet te kete keto specifika:

Njohuri shume te mira te  Adobe Creative Suite (Photoshop / Illustrator / InDesign etc)
Njohje e gjuheve  HTML5, CSS3, RESPONSIVE dhe problematika te cross-browser e cross-device
Te kontribuoje ne ide, propozime te projekteve te reja dhe ato ekzistuese
Kujdes ne lidhjet me te dhenat, ne faqen e perdoruesit dhe teknologjine
Passion per grafiken dhe web design
Kapacitet te spikatur per te ideuar dhe krijuar concept dhe visual efikase, duke kombinuar njohurite dhe instrumentet grafike.
Pune te njohuri ne dem, landing, banner.

PERSONAT E INTERESUAR DUHET TE DERGOJNE CV E TYRE VETEM NE FORMATIN PDF ne adresen e emailit:curriculum@europeanacademy.al

Telefon/ 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 3°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001