EUROPEAN ACADEMY është një AGJENCI SHËRBIMESH që ka si mision rekrutimin e personave që janë të interesuar për të studiuar dhe punuar jashtë shtetit përfshirë programet e trajnimit profesional. Objektivi ynë është të rrisim standartet profesionale duke ofruar oferta pune në sektorë të ndryshëm për formimin dhe zhvillimin profesional për të gjitha llojet e punësimit.

European Academy aktualisht është në kërkim të Specialiste Back Office:


Kërkesat:
• Njohës të shkëlqyera të gjuhës Italiane
• Njohuri në të shkëlqyera të paketës Office, veçanwrisht Excel
• Njohuri të gjuhëve të tjera përbëjnë avantazh

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al ne gjuhen angleze ose italiane
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.