EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje sekretare per hapjen e nje shkolle kuzhine dhe pasticerie Italiane.
European Academy eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional.

Kerkesat: 
- Te kete mbaruar arsimin e larte
- Te kete njohuri te shkelqyera te gjuhes angleze dhe italiane
- Njohje te mira te njohurive baze mbi kompjuterin
- Aftesi shume te mira organizuese dhe koordinuese
- Aftesi per te ruajtur konfidencialitet
- Te kete mbi 2 vite eksperience
Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001