EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje 100 PUNONJESE FEMRA per nje Kompani Kemishash e ndodhur ne Kamez me NJE PAGE MUJORE SHUME TE MIRE.

EUROPEAN ACADEMY eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional. Objektivi ynë është të rrisë standartet profesionale duke ofruar oferta pune në shërbime të ndryshme për formimin dhe zhvillimin profesional për të gjitha llojet e punësimit.

Kriteret:

• Te kete moshe 18-50 vjec
• Te jete e sjellshme dhe e komunikueshme
• Avantazh kandidatet qe kane eksperince ne fushen e rrobaqepsise

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001