EUROPEAN ACADEMY eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional. Objektivi ynë është të rrisë standartet profesionale duke ofruar oferta pune në shërbime të ndryshme për formimin dhe zhvillimin profesional për të gjitha llojet e punësimit.

KE NJOHURI NE PHP LARAVEL?

EUROPEAN ACADEMY kerkon te punesoje 3 kandidate per PROGRAMUES WEB, 2 senior dhe 1 junior.

         -     Requisiti tecnici Design pattern e programmazione orientata agli oggetti

-almeno 3 anni di esperienza,

-Conoscenza PHP, LAMP / LEMP a livello di sviluppatore (framework Laravel),

-Familiarità con tutti i più comuni comandi Linux,

-gestione permessi,

-struttura file system,

-Capacità di gestione flussi dati (XML, JSON, webservices);Per te gjitha pozicionet eshte e nevojshme njohja e gjuhes italiane dhe angleze. 

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001