EUROPEAN ACADEMY eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional. Objektivi ynë është të rrisë standartet profesionale duke ofruar oferta pune në shërbime të ndryshme për formimin dhe zhvillimin profesional për të gjitha llojet e punësimit.
Kompania BLUE MAGIC GROUP eshte ne kerkim te agjenteve telefonik shites. Me zyre kryesore ne Londer dhe me klinike ne Stamboll, Turqi.
Kandidatet duhet te jene shume aktiv, energjik per tju bashkuar ketij team te mrekullueshem.
 
KERKOHEN 10 OPERATORE ME KETO KARAKTERISTIKA:
 
 

 • Njohje e shkelqyer e gjuhes italiane dhe njohje e shkelqyer e gjuhes angleze
 • njohje e nje gjuhe huaj te trete perben avantazh
 • Te kete te pakten nje vit eksperience ne outbount shitje
 •  Aftesi shume te mire komunikimi
 •  Aftesia dhe eksperienca e negocimit per te arritur objektivat duke respektuar politikat e kompanise dhe te legjislacionit shteteror
 • Aftesi shume te mira bindese
 • Te shese sherbimin e kompanise ne menyre etike dhe te shkathet per te gjeneruar aktivitete te reja dhe te perseritura
 • Te zhvilloje dhe te mbaje marredheniet me klientet
 • Pervetesim te biznesit nepermjet kerkimit dhe reputacionit ( duke mbyllur bashkepunime me parukiere…)
 • Te gjeneroje nje numer te caktuar telefonatash me nje numer shitjesh ne jave
 • Te prenotoje dhe te ndjeke takimet/telefonatat
 • Te negocioje oferta
 • Te mbaje te gjithe palet e informuar
 • Menaxhim te kerkesave te klienteve
 • Te lere gjurme per te gjithe aktivitet qe kryen

AFTESITE E KERKUARA:
 

 • Eksperience ne shitje  (ideale do ishte ne tregun mjekesor)
 • Aftesi ne krijimin dhe zhvillimin e marredhenieve me paciente, berber dhe kontakte ne pergjithesi
 • Aftesi te shkelqyera te negocimit
 • Aftesi per te punuar ne skuadren e tij
 • I/e organizuar, sjelle positive, I/e automotivuar
 • Sjelle etike pune te shkelqyer
 • Korrektesi dhe besnikeri
 • i/e orientuar ne sherbimin e klientit
 • objektiva/risultate te orientuara
 • I /e motivuar financiarisht per te mbyllur kontrata

Vendndodhja e kompanise per te punuar si agjent telefonik : NE TIRANE, MUNDESI PER TU TRANSFERUAR NE LONDER OSE STAMBOLL NE TE ARDHMEN

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al ne gjuhen angleze ose italiane
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001EUROPEAN ACADEMY eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional. Objektivi ynë është të rrisë standartet profesionale duke ofruar oferta pune në shërbime të ndryshme për formimin dhe zhvillimin profesional për të gjitha llojet e punësimit.
Kompania BLUE MAGIC GROUP eshte ne kerkim te agjenteve telefonik shites. Me zyre kryesore ne Londer dhe me klinike ne Stamboll, Turqi.
Kandidatet duhet te jene shume aktiv, energjik per tju bashkuar ketij team te mrekullueshem.
 
KERKOHEN 10 OPERATORE ME KETO KARAKTERISTIKA:
 
 

Njohje e shkelqyer e gjuhes italiane dhe njohje e shkelqyer e gjuhes angleze
njohje e nje gjuhe huaj te trete perben avantazh
Te kete te pakten nje vit eksperience ne outbount shitje
 Aftesi shume te mire komunikimi
 Aftesia dhe eksperienca e negocimit per te arritur objektivat duke respektuar politikat e kompanise dhe te legjislacionit shteteror
Aftesi shume te mira bindese
Te shese sherbimin e kompanise ne menyre etike dhe te shkathet per te gjeneruar aktivitete te reja dhe te perseritura
Te zhvilloje dhe te mbaje marredheniet me klientet
Pervetesim te biznesit nepermjet kerkimit dhe reputacionit ( duke mbyllur bashkepunime me parukiere…)
Te gjeneroje nje numer te caktuar telefonatash me nje numer shitjesh ne jave
Te prenotoje dhe te ndjeke takimet/telefonatat
Te negocioje oferta
Te mbaje te gjithe palet e informuar
Menaxhim te kerkesave te klienteve
Te lere gjurme per te gjithe aktivitet qe kryen

AFTESITE E KERKUARA:
 

Eksperience ne shitje  (ideale do ishte ne tregun mjekesor)
Aftesi ne krijimin dhe zhvillimin e marredhenieve me paciente, berber dhe kontakte ne pergjithesi
Aftesi te shkelqyera te negocimit
Aftesi per te punuar ne skuadren e tij
I/e organizuar, sjelle positive, I/e automotivuar
Sjelle etike pune te shkelqyer
Korrektesi dhe besnikeri
i/e orientuar ne sherbimin e klientit
objektiva/risultate te orientuara
I /e motivuar financiarisht per te mbyllur kontrata

Vendndodhja e kompanise per te punuar si agjent telefonik : NE TIRANE, MUNDESI PER TU TRANSFERUAR NE LONDER OSE STAMBOLL NE TE ARDHMEN

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.al ne gjuhen angleze ose italiane
Telefon : 355 67 500 0554
Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.
Twin Towers Business Center - Kati 2°,
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001