Behu pjese e Projektit

Regjistrohu, nis karrieren, kerko ate qe deshiron.
Kerkojme pune per ty jashte Shqiperise
Do te Kontaktohesh nga profesionistet tanë.

Puno ne Gjermani, Suedi apo Norvegji

Kurse te gjuheve te huaja
Italisht, Anglisht, Gjermanisht

Udheto dhe puno
ne Kanada, Angli,
Islanda, Skoci, SHBA

Deshiron te permisosh
te ardhurarat e tua?

Copyright © European Academy. Te gjitha te drejtat e rezervuara
Powered by BlueHat